Anvelope de iarnă, premium , pentru o tracțiune puternică pe zăpadă

Când vine vorba de pneuri pentru iarnă, trebuie să cumperi produse de marcă, pentru că siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Anvelopele de iarnă fac diferența atunci când temperatura scade sub 7 grade Celsius și în zonele cu zăpadă. Cele all-season sunt de mai multe feluri, însă în general, reprezintă un compromis care nu aduce performanțe maxime, in nici un anotimp.

Probabil ai auzit deja de experții în performanță pentru anvelope și roți de la Tire Rack USA . Aceștia au oferit mereu sfaturi despre anvelope, teste, evaluări și recenzii pe site-ul lor, care te ajută să afli ce anvelope sunt potrivite pentru mașina ta. Și dacă tot am amintit de ei, îți putem spune că potrivit experților de la Tire Rack, este înțelept să instalezi anvelope de iarnă cât mai repede, mai ales dacă locuiești într-o regiune unde iarna „își face de cap” în fiecare an, unde ninge frecvent și este zăpadă.  

Prin urmare este indicat să schimbi cât mai devreme anvelopele de vară la mașină cu cele de iarnă, pentru că meteorologii au anunțat deja că ninsoarea va sosi an de an , în majoritatea zonelor din țara noastră. Dacă locuiești la munte, instalează la mașina ta anvelopele de iarnă,inainte sa ninga. Dacă locuiești în sudul țării, unde iarna este mai blândă, ninge mai puțin, poți opta pentru anvelope pentru toate anotimpurile, cum sunt anvelopele all season M+S.

Cauți anvelope de marcă?

care sunt comercializate online și care au certificat de originalitate? La magazinul de anvelope auto E-Pneu.ro poți găsi anvelope de iarnă, anvelope de vară și anvelope all seasons, care sunt aduse de la toți fabricanții de anvelope din lume. Pe site se comercializează anvelope cu certificat de originalitate. Poți găsi tot felul de anvelope într-un singur magazin online: anvelope auto, anvelope camioane, anvelope moto, dar și jante auto, lanțuri auto, accesorii și chiar trotinete electrice. Anvelopele se vând și în rate prin card Avantaj, card BCR, card BRD, card Star BT, card Alpha Bank sau card Bonus Garanti. Coletul se livreaza gratuit prin curier oriunde în țară; ai posibilitatea de a verifica coletul înainte de a-l plăti la curier. În cazul în care vrei să-l returnezi, poți face asta în termen de 30 de zile, poți fi sigur că vei primi suma de bani plătită, înapoi.

Ai posibilitatea de a te abona pe site prin e-mail, astfel vei fi la curent cu noile oferte și promoții, dar și cu alte informații pe care le vei primi de la specialiștii E-Pneu.ro.

În prezent, se găsesc anumite modele de anvelope de vară la promoție, acestea fiind de marcă Tigar, Debica , Nankang, Triangle , Sailun, Tracmax. De asemenea sunt promoții la anvelope all season marca Tracmax.

Alte sfaturi de la specialiști pentru cei interesați de anvelope:

  • Anvelopele trebuie întotdeauna să îndeplinească sau chiar să depășească greutatea specifică a vehiculului. În cazul în care capacitatea de încărcare a anvelopei este insuficientă pentru mașina pe care aceasta s-a montat, este posibil ca anvelopa să se supraîncălzească și asta va cauza defecțiunea pneului. Pentru asta, împarte greutatea mașinii la 4 și află câte kg trebuie să suporte fiecare anvelopă. Indicat este să se cumpere anvelope de marcă, care au capacitatea mai mare.
  • Chiar dacă anvelopele all season sunt pentru toate cele 4 anotimpuri, experții ar spune că la ele se poate scădea un anotimp – iarna – dacă se ține cont de capacitatea lor în ceea ce privește tracțiunea pe zăpadă. Cele mai bune din acest punct de vedere sunt anvelopele de iarnă.
  • Dacă ninsorile sunt slabe și iarna este mai blândă, atunci se pot folosi anvelope all season.
  • Pentru cei care folosesc mașina mai puțin, doar în oraș, iar zona în care locuiesc nu este una montană, sau o zonă unde ninge mai mult, se recomandă anvelopele all season.
  • Știm cu toții că anvelopele sunt umplute cu aer și la un moment dat presiunea aerului la ele scade. Prin urmare trebuie să verifici în fiecare lună presiunea la anvelope și dacă nu este corectă, să o ajustezi.
  • Anvelopele cu profil scăzut sunt mai puțin flexibile și nu absorb prea bine imperfecțiunile rutiere. La mașină trebuie alese anvelope cu profil puțin mai mare, în sensul că anvelopele trebuie să fie mai confortabile comparativ cu cele care au profil scăzut.

Anvelopele au o structură complexă, nu sunt simple cauciucuri, umplute cu aer. Este bine să fii informat atunci când cumperi anvelope și să te documentezi mai mult decât doar să citești eticheta cu indicii de aderență pe ploaie, consum și zgomot.

Pentru cei care fac multe drumuri în țară, există și varianta de anvelope Run Flat sau așa numitele anvelope de specialitate, care sunt făcute în scopul de a funcționa și cu pană. Având flancurile ranforsate, pot susține sarcina și greutatea autovehiculului, chiar și atunci când presiunea în anvelope este zero. Acestea rezistă dezumflării chiar și atunci când sunt înțepate cu un cui. Astfel, autovehiculul poate merge în continuare cu viteză de până la 80-90 km/h. În caz de pană, aceste anvelope pot parcurge o distanță de aproximativ 160 km.

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *