Anvelope premium vs. anvelope ieftine

anvelope ieftine

Întotdeauna când alegi anvelope noi pentru mașina ta, observi că există foarte multe variante pe piață, pentru orice tip de mașină. De la mărci renumite, care oferă anvelope premium la prețuri mai ridicate, la anvelope de calitate medie și la anvelope ieftine, de la mărci cu care este posibil să nu fi prea familiarizat.

Prin urmare, să alegi anvelopele potrivite pentru mașina ta, în funcție de condițiile în care le vei utiliza și având în vedere distanțele pe care le parcurgi zilnic, poate fi destul de complicat. De asemenea, diferențele deloc de neglijat în ceea ce privește prețul anvelopelor premium și al celor de buget, te fac să fii atent mai mult la costurile pe care le implică, fără să te gândești la faptul că anvelopele premium au anumite caracteristici pe care este posibil să le treci cu vederea.

Anvelope premium

Printre cele mai cunoscute mărci de anvelope premium se numără Goodyear, Continental, Michelin, Pirelli sau Bridgestone. Aceste anvelope, deși sunt negre și rotunde, întocmai ca și cele mai ieftine, reprezintă o adevărată investiție, mai ales dacă trebuie să ții cont și de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Trebuie să știi însă, că, în prețul unor anvelope premium intră și sumele imense investite în tehnologiile necesare producerii lor, precum și în testele de siguranță care sunt necesare pentru ca aceste anvelope să fie sigure și durabile.

În majoritatea testelor efectuate de publicațiile dedicate domeniului auto, anvelopele premium își depășesc adesea rivalele mai ieftine, deoarece au o durabilitate mai mare și oferă o eficiență mai bună a consumului pe distanțe mari de rulare.

Dacă obișnuiești să parcurgi anual mii de kilometri cu mașina și conduci la viteze mari, pe autostradă, atunci anvelopele premium merită investiția. Mai ales când poți beneficia de o extra garanție de 5 ani, precum cea oferită de magazinul e-pneu.ro, atunci chiar îți poți proteja această investiție.

Anvelope la prețuri medii

Aflate undeva între anvelopele premium și anvelopele ieftine ca performanțe și costuri, există o mulțime de mărci de anvelope care sunt fabricate chiar de către branduri de renume, însă sub o altă denumire. Aceste anvelope reprezintă adesea un compromis bun pentru șoferii care își utilizează mașinile în condiții obișnuite. Anvelopele fabricate de producători renumiți în domeniu beneficiază de aceleași tehnologii și oferă performanțe foarte bune, însă prețul lor este mai mic. Un astfel de exemplu îl reprezintă anvelopele de iarna Nexen sau anvelopele Gislaved fabricate de Continental.

Anvelope de buget- ieftine

Principala preocupare a șoferilor care aleg cauciucuri ieftine pentru mașinile lor este dacă primesc produse de calitate sau dacă merită să cumperi astfel de anvelope pe termen lung. Anvelopele ieftine ți se potrivesc dacă nu obișnuiești să conduci cu viteză mare, pentru drumurile de oraș sau pentru mașinile care nu rulează pe distanțe mari. De exemplu, poți apela la cauciucuri ieftine dacă ai o a doua mașină pe care o folosești mai ales pentru distanțe scurte, prin oraș, sau dacă îți folosești mașina în principal pentru drumul zilnic spre locul de muncă, pentru mers la cumpărături etc.

În esență, anvelopele ieftine oferă performanțe foarte bune, cât timp nu te aventurezi să faci turul Europei cu ele. De asemenea, există destule mărci de anvelope ieftine, care oferă performanțe surprinzător de bune, la un preț foarte mic.

Având în vedere că orice producător de anvelope este obligat să ofere informații detaliate despre performanțele mașinii pe eticheta europeană, poți alege mai ușor anvelopele care să se potrivească mașinii tale sau stilului de condus.

Cu drag,

Echipa E-Pneu

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Comentarii

  1. Da.sa fiti convinsi de multe aspecte.cele premium se pare ca sint mai bune in general.eu am buget si cu unele modificari secrete ale mele la cele de vara ii fac praf pe cei cu scump.la cele de iarna sta treaba ca nu poti egala pe cele scumpe dai mai incet si cu grija .deci avatajscump.cam atit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *