Anvelope runflat iarna? O alegere inspirata?

Anvelope de iarna

Folosirea anvelopelor run-flat iarna poate avea mai multe beneficii pentru șoferi. Aceste anvelope sunt proiectate cu un perete lateral ranforsat care permite vehiculului sa continue sa fie condus chiar si dupa o intepare. În timpul iernii, acest lucru poate fi deosebit de util, deoarece drumurile sunt adesea acoperite de gheață și zăpadă, ceea ce face mai dificilă schimbarea unei anvelope dacă este necesar.

Un alt avantaj al anvelopelor run-flat este că oferă o manevrabilitate și stabilitate îmbunătățite. Acest lucru este deosebit de important iarna, când drumurile sunt adesea alunecoase și alunecoase. Cu anvelopele run-flat, șoferii își pot menține controlul asupra vehiculului chiar dacă se confruntă cu o pierdere bruscă de presiune a aerului, ceea ce ar putea ajuta la prevenirea accidentelor.

Anvelopa pana
Anvelopa normala

În plus, anvelopele run-flat sunt convenabile, deoarece elimină nevoia de a transporta o anvelopă de rezervă și un cric în vehicul. Acest lucru poate elibera spațiu în portbagaj, facilitând transportul cadourilor de sărbători sau a echipamentului de iarnă.

Este important de reținut că anvelopele run-flat sunt concepute pentru a fi conduse la viteze reduse și pe distanțe limitate după o puncție. Șoferii ar trebui să-și verifice întotdeauna presiunea în anvelope în mod regulat și să-și înlocuiască anvelopele de rulare la plat cât mai curând posibil după o puncție.

În concluzie, folosirea anvelopelor run-flat în timpul iernii poate oferi șoferilor o manevrabilitate, stabilitate și confort îmbunătățite. Cu toate acestea, este important să înțelegeți limitele acestor anvelope și să le înlocuiți imediat după o puncție.

Vezi si :

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.