Anvelopele Falken, echipare originală pentru Volkswagen Tiguan

anvelope falken pentru volkswagen tiguan

Începând cu data de 1 ianuarie 2017, Volkswagen Tiguan este echipat din fabrică cu anvelope Falken ZIEX ZE914A Ecorun, în dimensiunea 215/65 R17 99V.

Volkswagen Tiguan este un SUV compact, cu un design atractiv, care se remarcă prin faptul că oferă un nivel ridicat de dinamică a condusului. Anvelopele Falken ZIEX ZE914A Ecorun au fost proiectate pentru a reduce consumul de carburant și pentru a furniza un nivel foarte bun de manevrabilitate și frânare, chiar și pe asfaltul ud, fiind astfel o alegere foarte bună pentru SUV modern.

Designul inovator al benzii de rulare ce se regăsește la anvelopele Falken se pretează excelent pentru șoferii care au un stil de condus aventuros și sportiv. Faptul că anvelopele Falken au fost alese ca echipare originală pentru Volkswagen Tiguan nu reprezintă o surpriză, deoarece versiunile cu tracțiune intregrală a acestui SUV au câștigat numeroase premii, demonstrându-și calitățile chiar și pe trasee off-road.

După cum au declarat reprezentanții Falken Tyre Europe, parteneriatul dintre Volkswagen și Falken nu face decât să confirme faptul că performanțele anvelopelor sunt recunoscute de către unii dintre cei mai importanți producători de automobile din lume. De altfel, Tiguan nu este singurul model Volkswagen echipat cu anvelope Falken, acestea fiind utilizate și pentru alte modele ale producătorului din Wolfsburg.

Pe lângă testele efectuate de către inginerii companiei Volkswagen, anvelopele Falken ZIEX ZE914A Ecorun au fost testate și de către specialiștii publicației germane Auto Motor und Sport, primind calificativul ”Recomandate”. Aceștia au descris anvelopele ca fiind bine echilibrate în condiții de asfalt ud, cu o manevrabilitate neutră și o direcție foarte precisă. De asemenea, specialiștii publicației germane au mai remarcat și nivelul bun de confort în timpul deplasării. Testul efectuat de Auto Motor Sport a inclus 9 anvelope de vară cu dimensiunile 215/60 R17 H.

Anvelopele Falken sunt fabricate la una dintre cele mai mari și moderne fabrici de anvelope din lume, uzina SRI din Tailanda.

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.