Barum Polaris 3

Barum Polaris 3 este anvelope ideala pentru soferii ce cauta o anvelopa de buget mediu!

Barum Polaris 3 imbina durata prelungita de viata a anvelopei datorita uzurii reduse, cu rezistenta la rulare ce contribuie la reducerea consumului de carburant. Astfel, Barum Polaris 3 este perfecta pentru soferii ce isi doresc sa faca economii!

Barum Polaris 3 reuseste sa transfere puterea de accelerare pe drumurile acoperite de zapada prin muchiile speciale care opresc zapada sa alunece de-a lungul canalelor din profil. Totodata, Polaris 3 garanteaza performante excelente la franare in conditii de iarna.

Este disponibila pentru jante cu diametrul cuprins intre 13” si 18”, pe dimensiuni de la 135 mm la 255 mm.

anvelopa iarna barum polaris 3

[yasr_overall_rating size=”medium”]

[yasr_visitor_multiset setid=0]

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.