Barum SnoVanis 2

Barum SnoVanis 2 reprezinta deplasarea sigura in conditii de iarna, durabilitatea si costurile scazute!

Fiind o anvelope de categorie medie, anvelopa pentru MPV-uri si autovehicule comerciale usoare, la fel ca predecesorul sau, Barum SnoVanis 2 ofera un contact optim cu carosabilul chiar si pe cele mai dure suprafete acoperite de zapada, dispersia eficienta a apei, stabilitatea sporita pe timpul deplasarilor cat si uzura minimizata pentru o durata lunga de functionare.

Este disponibila pentru jante cu diametrul cuprins intre 14” si 16”, pe dimensiuni de la 165 mm la 225 mm.

anvelopa iarna barum snovanis

[yasr_overall_rating size=”medium”]

[yasr_visitor_multiset setid=0]

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *