BF Goodrich All Terrain T/A KO

BF Goodrich All Terrain T/A KO, anvelopa all season de buget mediu, speciala pentru traffic on/off road!

Este conceputa special pentru a satisfice nevoile conducatorilor de 4×4 si SUV, oferind un plus de control si incredere atat pe cat si inafara drumului.
BF Goodrich All Terrain T/A KO este proiectata pentru a oferi tractiune in orice conditii, prin profilul benzii de rulare ce se extinde pe peretii laterali cat si prin formatul benzii agresive de rulare cu caneluri de densitate mare.
Carcasa cu structura Trigard (trei centuri de protectie), protectia la janta cat si functia de auto-curatare ofera acestei anvelope all season un grad de protectie ridicat impotriva conditiilor de off road.

Este disponibila pentru jante cu diametrul cuprins intre 15” si 18”, pe dimensiuni de la 215 mm la 315 mm.

anvelopa all season bf all terrain ta ko

[yasr_overall_rating size=”medium”]

[yasr_visitor_multiset setid=0]

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *