BF Goodrich G-Force Profiler

BF Goodrich G-Force Profiler, anvelopa de vara dezolvata pentru autoturismele de lux si vehiculele sport de putere medie si mare!

Anvelope de buget mediu, G-Force Profiler prezinta un profil directional al benzii de rulare maximizat pentru a dispersa apa la viteza mare si canaluri fine pentru o mai buna aderenta pe suprafete umede.

Amestecul unic de componente care ofera rigiditatea interna pentru o mai buna exploatare pe suprafete uscate si flexibilitatea externa pentru super aderenta la virare si franare fac din G-Force Profiler o anvelopa pentru sofat sportiv si pretentios.

Este disponibila pentru jante cu diametru intre 15” si 20”, pe dimensiuni de la 195 mm la 255 mm.

anvelopa vara bf g-force profiler

[yasr_overall_rating size=”medium”]

[yasr_visitor_multiset setid=0]

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *