Bridgestone este „Producătorul Anului’ 2021 la categoria anvelopelor de vară

Bridgestone a fost desemnat „Producătorul Anului’ 2021 pentru categoria anvelopelor de vară de către AUTO BILD ca urmare a rezultatelor excelente obținute în testele desfășurate în acest an.

Noua anvelopă de înaltă performanță, Bridgestone Potenza Sport, a fost numită câștigătoarea testului pentru anvelope sportive. A primit calificativele de top pentru drumurile uscate, inclusiv pentru cea mai mică distanță de frânare si pentru siguranța conducerii pe uscat. A ocupat prima poziție pentru m, dar și pentru confort.

Bridgestone Potenza Sport a fost, de asemenea, declarată „foarte bună’, obținând al doilea loc pe podium la testul anual al revistei Sport Auto.Bridgestone Potenza Sport a obținut cel mai bun scor general pe drumurile uscate, cu cea mai mică distanță de frânare, cea mai bună manevrabilitate, capacități excelente de schimbare a benzii și răspuns direct la direcție.

De asemenea, și anvelopa de vară Bridgestone Turanza T005, a înregistrat un rezultat triplu pe podium în testele pentru anvelope de vară din 2021.

ADAC a evaluat Bridgestone Turanza T005 drept „bună’ – oferindu-i cel mai mare rating din istoria anvelopelor de vară dat de publicație, pentru a plasa anvelopa pe podium pentru testul de vară 2021. ADAC a răsplătit Bridgestone Turanza T005 pentru capacitățile sale complete: drumuri uscate, umede, distanță de frânare scurtă și nivel ridicat de aderență. De asemenea, anvelope a obținut calificative de top și pentru consumul de combustibil și nivelul de zgomot.

La testul de vară al revistei Auto Motor und Sport, Bridgestone Turanza T005 a fost numită „foarte bună’, obținând un al doilea loc puternic. AUTO BILD Allrad a numit Turanza T005 „exemplară’, cu rezultate de top pe drumuri uscate, atât la frânare, cât și la manevrabilitate, cu rezultate bune pe drumuri umede – cea mai bună la viraj continuu în cerc umed și cu o bună manevrabilitate, marcând, totodată și cel mai bun calificativ pentru rezistența la rulare.

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *