E-Pneu.ro – un magazin online “trusted”!

e-pneu - Magazin de incredere Trusted.ro

Dacă ați vizitat recent magazinul nostru online, ați observat o siglă nouă afișată chiar pe homepage. Sigla respectivă certifică faptul că magazinul e-pneu.ro este înscris în Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, sau pe scurt, Trusted.ro. Am ales să facem parte din acest program, tocmai pentru a putea primi un feedback real din partea clienților noștri, să știm în ce privințe sunteți mulțumimiți de serviciile noastre și unde este loc pentru îmbunătățiri.

Ce înseamnă să fii “trusted”?

Atunci când un magazin este înscris în acest program, un magazine pnline devine ”trusted”, adică un magazine de încredere. Dar ce înseamnă de fapt acest lucru? Înseamnă te conformezi unui set de standarde de calitate care rezultă din prevederile legale și bunele practici ale comerțului electronic din România.

Printre cele mai importante standarde sunt cele care reglementează relația dintre magazine și potențialii clienți, cum ar fi:

  • prezentarea pe o singură pagină a tuturor informațiilor esențiale despre firmă (date, adresă, numere de contact, e-mail);
  • procedură funcțională pentru rezolvarea amiabilă a eventualelor dispute;
  • afișarea informațiilor care privesc garanția produselor;
  • lipsa erorilor în procedura de comandă;
  • prezentarea informațiilor despre dreptul de retragere al consumatorilor.

Cele mai bune calificative pentru un magazin din domeniul auto

Evaluarea favorabilă pe care am primit-o de la voi ne-a confirmat că profesionalismul cu care încercăm să abordăm fiecare provocare și pasiunea care ne-a unit în jurul acestui business, nu rămân fără un ecou pozitiv din partea clienților noștri.

Notele mari pe care le-ați oferit pentru magazinul nostru online (9,7 din 10), sau pentru calitatea livrării (9,4 din 10), precum și faptul că ne considerați un magazin care poate fi recomandat și altor cumpărători (100%!), ne confirmă că suntem pe drumul bun în abordarea acestei afaceri. Totodată, ne motivează să îmbunătățim în continuare calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim. La momentul de față, e-pneu.ro are cele mai bune calificative primate din partea utilizatorilor, în categoria Auto, Moto și Utilaje.

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv pe care ni l-ați oferit!

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.