E-Pneu și Dunlop îți oferă vouchere cadou!

Achiziționează un set de 4 anvelope de iarnă Dunlop cu diametru peste 17″, înregistrează-te aici și caștigi automat un voucher cadou în valoare de 100 RON!

Ce trebuie să faci:

1. În momentul în care ai achiziționat 4 anvelope de 17 inch sau mai mari, de iarnă, din marcile participante la campanie, completează datele tale în secțiunea aferentă din siteul promotie.goodyear.eu sau promotie.dunlop.ro. Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv încărcarea copiei facturii.

2. Pentru participarea la promoție și câștigarea voucherelor cadou, trebuie să rămână vizibile pe factură cantitatea de anvelope achiziționate precum și modelul / marca acestora, numarul și data facturii, numele participantului la secțiunea „Cumpărător”.

3. Participantul va primi voucherul prin curier privat la adresa specificată de acesta pe site.

4. Participantul va primi voucherul în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul încheierii campaniei promoționale.

 

Campania se desfășoara în perioada 15.10 – 30.11.2015

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.