Giti Echipeaza noua Dacia Duster

Noua echipare pentru Dacia Duster

Giti Tire echipeaza SUV-ul Dacia Duster cu anvelopa GitiPremium PX1, cu dimensiunea 215/65 R16 98H.

Echipari originale Giti Tire

Aflate pe segmentul de performanță ridicată, principalele caracteristici ale anvelopei includ zgomot redus și aderenta excepțională. Toate anvelopele pentru turisme cat si SUV-uri ale mărcii Giti pentru Europa ( inclusiv GitiSport S1, GitiSport S1 SUV, GitiPremium H1, GitiSynergy E1 și GitiWinter W1 ) poartă marcajul „German Engineering”, evidențiind dezvoltarea sa exclusivă de către centrul de cercetare și dezvoltare din Hanovra- Germania.

Toate testele de drum au fost efectuate în Europa la instalația MIRA a în Marea Britanie, Idiada în Spania și ATP în Germania.

Anunțul marchează cea de-a treia echipare OE(echipare originala) a Giti Tire in Europa.

Modelul GitiSynergy E1 în dimensiunea 185/65 R15 88H echipeaza noua Dacia Sandero, Logan și MCV, și același model în dimensiunea 185/70 R14 88H echipeaza noul Seat Ibiza.

Cine e Giti Tire Group?

Giti Tire Giti Tire Group (cu sediul central în Singapore) produce anvelope inca din 1951. Giti Tire are o gamă largă de anvelope, deservind principalii producători de autovehicule, service-uri auto, echipe sportive, distribuitori de anvelope și consumatori finali din mai mult de 130 de țări din întreaga lume. Compania are opt centre de producție în trei țări, inclusiv o fabrică de anvelope recent deschisă în South Carolina, SUA.

Anvelopele Giti pot fi gasite in Romania pe site-ul www.e-pneu.ro

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *