Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Producatorul de anvelope Goodyear a lansat un nou pneu de vara de ultra inalta performanta, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, menit sa inlocuiasca foarte popularul model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.

Proiectat utilizandu-se cele mai recente tehnologii de fabricatie, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 promite performante de top, in toate conditiile meteo intalnite in timpul sezonului de vara. Producatorul de anvelope Goodyear sustine ca principalele plusuri aduse de noul Asymmetric 5 sunt la capitolul franare pe carosabil ud si manevrabilitate in conditii de sosea uscata, fara a sacrifica confortul la rularea si placerea sofatului.

Pentru a realiza acest lucru, producatrul de anvelope Goodyear a creat un nou compus al anvelopei, ce combina capaictatile impresionante in conditii de sosea umeda, cu excelenta manevrabilitate pe uscat, garantand in acelasi timp o buna longevitate kilometrica. Datorita unui punct de contact dintre banda de rulare si sosea, care isi mareste suprafata in timpul franarii, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 promite un comportament ce poate rivaliza chiar si cu pneurile de circuit. Concret, performantele de franare pe ud a noului Asymmetric 5 sunt cu 4% mai bune decat predecesorul sau.

In acelasi timp, inginerii Goodyear s-au concentrat spre minimizarea deformarii anvelopei sub actiunea forteor laterale aparute in timpul deplasarii pe traseu virajat. Ca rezultat, Asymmetric 5 este mai precis pe viraje, oferind un comportament mai sigur si mai aderent atunci cand se inclina, in special pe sosea uscata. Totodata s-a imbunatatit si feedback-ul directiei, ajungandu-se la o anvelopa mult mai “comunicativa”.

Noul Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 este disponibil incepand din luna februarie a acestui an, oferta reusind sa adune in prioada febriarie – mai 2019 51 de dimensiuni, urmand ca intre iunie si decembrie 2019 sa fie introduse alte 10 noi dimensiuni. In total, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 va fi produs in 61 dimensiuni pentru jante cu diametrul de la 17 inch pana la 22 inch.

Vezi oferta completa de anvelope Goodyear pe www.e-pneu.ro

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.