MICHELIN PRIMACY 4 – ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE NOI, ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE RULATE.

ANVELOPELE SE UZEAZĂ, DAR NU ȘI GRADUL DE SIGURANȚĂ.

De zeci de ani, MICHELIN se preocupă de proiectarea și îmbunătățirea performanței anvelopelor noastre
Această preocupare continuă cu ultima noastră inovație, gamele de anvelope MICHELIN PRIMACY 4 oferind siguranță atât în stare nouă, cât și când sunt rulate.

SIGURANTĂ SUPERIOARĂ

Performante extraordinare la franarea pe suprafete umede a anvelopelor noi si de asemenea a celor rulate fara a compromite longevititatea anvelopei datorita compusului de cauciuc ultraperformant de ultima generatie.

ANVELOPE NOI                                                                 ANVELOPE RULATE

Comparativ cu concurenții săi direcți, noul MICHELIN PRIMACY 4 durează în medie cu 18.000 de kilometri mai mult; confirmând performanța pe termen lung a noilor anvelope proiectate de Michelin. Noua anvelopă MICHELIN PRIMACY 4 este o demonstrație concretă a strategiei Grupului Michelin: consumatorii trebuie să poată conduce în siguranță, de-a lungul întregii durate a anvelopei, până la indicatorul legal de uzură de 1,6 mm

Articol recomandat de E-PNEU.RO

 

 

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *