Nexen Tire va echipa noul Volkswagen Caddy

Nexen a anunțat pe 31 August 2015, în Seoul, Coreea de Sud, că va fi furnizorul oficial de anvelope OE pentru Volkswagen, urmând ca anvelopa Nexen N’ Blue Premium să fie echipată pe noile Volksgwagen Caddy.

În cadrul aceleiași conferințe, Nexen anunța că va furniza Volkswagen cu anvelopele N’Blue Premium (195/65 R15). Anvelopa va fi echipată pe noul model de Volkswagen Caddy, vanul compact al mărcii nemțești, care, la nivel global, a atins 1,5 milioane de unități vândute în ultimii 11 ani. Noul Caddy va fi produs în Polonia, în cadrul fabricii de la Poznan.

Nexen N’Blue Premium, anvelopa ce anul trecut echipa modelul Renault Twingo, este o anvelopă ce reunește tehnologii de ultimă generație oferindu-i un grad mare de eficiență în ceea ce privește consumul și protecția mediului. N’Blue Premium a primit, în cadrul competiției German Design Award 2015, o Mențiune Specială pentru stilul sofisticat de care dă dovadă.

“Ne bucuram să semnam în continuare contracte de acest tip și să oferim din ce în ce mai multe anvelope de primă echipare pentru diverse tipuri de autovehicule de la producatori de top.” a declarat NEXEN TIRE. “Vom extinde în continuare furnizarea de anvelope de primă echipare către marii producatori de automobile din Europa și America de Nord.”

Din 2012, NEXEN TIRE a echipat diverse modele pentru diverși producatori auto, printre care se numără și Dacia Lodgy și Dokker (N´blue HD 185/65R15 88T), Renaul Twingo (N´blue Premium 165/65R15 81T și 185/60R15 84T), Volkswagen Polo (N’blue HD 185/60R15 84H), Skoda Rapid și Skoda Fabia (N´blue HD 185/60R15 84H), Skoda Octavia (N´blue HD 205/55R16 91V).

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.