Noua anvelopa Bridgestone Turanza 6

Bridgestone Turanza 6

Bridgestone a anunțat recent succesorul popularei lor anvelope Bridgestone Turanza T005, Bridgestone Turanza 6 . Noua anvelopă promite să îmbunătățească și mai mult performanța pe teren umed, reducând în același timp rezistența la rulare, ceea ce ar trebui să fie o veste bună atât pentru șoferii de vehicule electrice, cât și pentru șoferii de vehicule electrice .

Turanza 6 a fost testat de organismul de testare independent TUV, iar rezultatele sunt impresionante . În acvaplanarea laterală, noul Turanza 6 a fost cu 3,1% mai bun decât Pirelli, cu 8% mai bun decât Continental și cu 9,8% mai bun decât Michelin . În Acvaplanare , Continental a fost cu 0,2% în fața lui Bridgestone, dar noul Bridgestone a fost cu 1,1% în fața lui Pirelli și cu 1,5% în fața lui Michelin .

La frânarea pe umed, Bridgestone a terminat cu 0,7m în spatele Continentalului, dar cu 0,7 metri în fața lui Pirelli. și cu 2,3 metri în fața Michelin . În aderența laterală pe teren umed, Bridgestone a fost cu 3% înaintea lui Continental, cu 4,9% față de Michelin și cu 6,7% față de Pirelli .

Bridgestone Turanza 6 oferă o reducere cu 2 db a zgomotului de trecere față de predecesorul său.

Cea mai recentă anvelopă emblematică a Bridgestone oferă, de asemenea, un kilometraj superior, cu o îmbunătățire cu 22% în comparație cu predecesorul său, Turanza T005 . Turanza 6 este o vară. anvelopă de turism care oferă performanțe de neegalat pe teren umed, conducând la o experiență excepțional de sigură în condiții mai puțin decât ideale . Tehnologia revoluționară TECHSYN și ENLITEN incluse în Bridgestone Turanza 6 gata pentru EV oferă șoferilor beneficii suplimentare de eficiență și durabilitate .

În concluzie, Bridgestone Turanza 6 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă care oferă performanțe superioare pe teren umed, eficiență îmbunătățită a combustibilului/energiei și kilometraj superior.

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *