Noua anvelopa Hankook Ventus S1 Evo 3 K127

Producatorul de anvelope Hankook a lansat pe piata noul sau model de ultra inalta performanta, Hankook Ventus S1 Evo 3 K127, pneu ce se doreste a fi un punct de referinta in ceea ce priveste anvelopele din aceasta gama.

Pentru acest nou model, producatorul de anvelope Hankook a pus accentul pe siguranta la rulare, fara a neglija rezistenta kilometrica si consumul de carburant. Noul pneu Hankook a fost dezvoltat si testat la centrul de teste Hankook din Hanovra Germania, locul unde sunt construite si dezvoltate anvelopele coreenilor pentru motorsport, in special pentru DTM (Campionatul German de Tursme).

Hankook Ventus S1 Evo 3 K127 beneficiaza de un nou compus de cauciuc, ce utilizeaza rasini naturale de inalta performanta, fiind capabil sa ofere performante excelente atat pe sosea uscata, cat si in conditii de carosabil ud. Aceste rasini cresc gradul de aderenta pe un interval mare de temperaturi. De asemenea, s-a utilizat o noua tehnica de amestecare, care permite o mai buna distributie a materialelor in pneu. Inginerii Hankook sustin ca aceste tehnologii imbunatatesc considerabil capacitatile de franare pe sosea uda. Totodata, acestea contribuie, impreuna cu peretele lateral redesenat complet, la scaderea rezistentei la rulare, generand un consum mai bun de combustibil.

Noua anvelopa Hankook are o structura de rezistenta din aramid ce permite pneului sa isi pastreze mult mai bine forma chiar si la viteza ridicata, comparativ cu structurile conventionale pe baza de nailon. Astfel, Ventus S1 Evo 3 ofera o stabilitate semnificativ mai buna in timpul rularii, precum si o durata de viata superioara. Stabilitatea pe viraje este imbunatatita cu 5% comparativ cu modeul anterior.

Designul benilor centrale dispuse pe toata suprafata de rulare a fost restilizat, reusind sa se aduca o amprenta mai mare la sol, crescandu-se astfel gradul de aderenta. De asemenea blocurile de cauciuc de pe umerii anvelopei au fost intariti, lucru ce va asigura un plus de precizie in timpul virajelor. Canelurile de pe banda de rulare sunt optimizate pentru o evacuare eficienta a apei marind rezistenta la acvaplanare, fara a produce pierderi de performanta in conditii de carosabil uscat.

Hankook S1 Evo 3 K127 a venit pe piata europeana la incputul lui 2019, urmand sa ajunga sa acopere o plaja de 72 de dimensiuni pentru jante cu diametrul incepand de la 17 inch si pana la 22 inch, fiind disponibil de asemenea intr-o varianta special destinata SUV-urilor. In plus, producatorul de anvelope Hankook a anuntat ca Ventus S1 Evo 3 a primit deja aprobarea pentru prima echipare a mai multor producatori de automobile din Germania.

Vezi oferta completa de anvelope Hankook pe www.e-pneu.ro

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *