Noul Continental EcoContact 6

Home  >>  Articole utile  >>  Noul Continental EcoContact 6

Noul Continental EcoContact 6

On februarie 28, 2019, Posted by , In Articole utile, By ,,, , With No Comments

Producatorul german de anvelope Continental a lansat noul sau pneu de vara, Continental EcoContact 6, pneu ce pune in prim plan minimizarea pe cat posibil a rezistentei la rulare si implicit a consumului de combustibil si a emisiilor poluante.

Continental EcoContact 6 beneficiaza de cele mai recente tehnologii de fabricatie ale producatorului german de anvelope, aducand imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste longevitatea kilometrica, rezistenta la rulre, manevrabilitatea si distantele de franare, atat in conditii de sosea umeda, cat si de carosabil uscat.

In comparatie cu predecesorul sau, EcoContact 5, noua anvelopa Continental promite un randament kilometric mai mare cu 20% si o rezistenta la sculare diminuata cu 15%. Pentru a obtine aceste rezultate, inginerii Continenental s-au concentrat in special asupra compusului de cauciuc din compoitia pneului. Noul compus este denumit “GreenChili 2.0”. Acesta a fost reproiectat pentru o distributie mai echilibrata a componentelor chimice din anvelopa, avand ca rezultat o legatura mai puternica intre polimeri, care impiedica deformarea pneului in timpul conducerii si contibuie la o rezistenta mai redusa la rulare. S-au introdus aditivi aditionali, permitand anvelopei sa se adapteze si mai bine drumului, asigurand o transmisie mai buna a fortelor de franare si o durata mai mare de viata.

Desingnul benzii de rulare depinde de dimensiunea anvelopei, acesta avand 3, 4 sau 5 nervuri longitudinale, in functie de latime. Raportul dintre numarul de caneluri longitudinale si laterale imbunatateste indepartarea apei de pe calea de rulare, reducand riscul de apariti a acvaplanarii. Lamele cu margini tesite ofera, de asemenea, o aderenta suplimentara pe drumurile umede si asigura o evacuare mai eficienta a apei. Pentru performanțele pe sosele uscate, inginerii Continental s-au inspirit din motorsport. Geometria asimetrica a benzii de rulare are colturi rotunjite pentru a oferi o mai mare precizie si o aderenta imbunatatita in timpul conducerii pe asemenea suprafete.

In ceea ce priveste disponibilitatea, noul Continental EcoContact 6 va fi disponibil in 112 dimensiuni, pentru jante incepand de la 13 inch si ajungand pana la 22 inch si pentru latimi de la 145 mm pana la 315 mm. In plus, producatorul de anvelope Continental a anuntat deja ca 12 constructori de automobile au aprobat deja noul EcoContact 6 pentru prima echipare a vehiculelor lor.

Vezi oferta completa de anvelope Continental pe www.e-pneu.ro

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *