Platin RP 320 si RP 420 – noile anvelope de vara

Producatorul de anvelope Platin a lansat pe piata noile sale modele de vara: Platin RP 320 si Platin RP 420.

Noul Platin RP 320 o anvelopa adresata vehiculelor mici sau compacte, promite un nivel superior al aderentei pe carosabil uscat, datorita blocurilor de cauciuc dispuse asimetric pe banda de rulare. Aceasta este disponibila pentru jante cuprinse intre 13 si 15 inch, acoperind o plaja de 19 dimensiuni.

Blocurile de cauciuc dispuse asimetric favorizeaza rularea pe sosea uscata, aducand un plus de rigiditate profilului, iar structura lata a benzii de rulare imbunatateste simtitor capacitatile de franare.

Platin RP 320 ofera, de asemenea, un plus de siguranta la rularea pe carosabil umed. Canelurile late si adanci de pe banda de rulare asigura o evacuare eficienta a apei, reducand riscul de aparitie a acvaplanarii.

 

 

 

La comportamentul foarte bun pe ud contribuie si canelurile suplimentare dispuse longitudinal pe umarul exterior al anvelopei.

Lamelele curbate prezente pe umerii anvelopei contribuie la imbunatatirea capacitatii de franare, fiind in contact permanent cu carosabilul si agatandu-se de acesta la franarile de urgenta. Decuparile sub forma de crestaturi de pe benzile centrale ajuta la eliminarea apei si favorizeaza comportamentul la rularea pe ud.

 

 

 

 

La mivelul scazut al zogomotului la rulare contribuie gropitele amplasate pe umarul interior al pneului, avand rolul de a amortiza zgomotul produs la contactul dintre anvelopa si carosabil.

 

 

 

 

    Noul Platin RP 420 este o anvelopa de vara dedicate automobilelor din clasa compacta, medie, de lux sau SUV-urilor. Aceasta promite rezerve mari de siguranta la rularea pe sosea umeda, datorita canelurilor circulare de evacuare a apei, precum si a canelurilor transversale din zona umerilor. Aceasta este disponibila in 54 dimensiuni, acoperind un interval al diametrului jantelor cuprins intre 15 si 19 toli. Pentru peste 80% din dimensiuni, anvelopa Platin RP 420 a reusit sa obtina clasele “C” la consumul de carburant si “B” la franarea pe sosea uda.

Platin RP 420 promite un nivel mai bun al aderentei si manevrabilitatii pe sosea uscata, lucru la care contribuie banda centrala mediana de mare rigiditate.

Patru caneluri circulare de evacuare a apei, impuna cu canelurile din zona umerilor elimina foarte eficient apa de pe banza de rulare, imbunatatind rezistenta la acvaplanare a anvelopei.

Muchiile tesite si gropitele amplasate in interiorul canelurilor absorb si reduc propagarea zgomotului produs la rulare.

Lamelele in forma de arc de pe umerii anvelopei, impreuna cu lamelele din banda mediana imbnatatesc performanta de franare in conditii de sosea umeda.

Pentru un nivel superior al sigurantei, noile anvelope Platin, beneficiaza de doi indicatori suplimentari, WET si DRY, amplasati in interiorul unui canel al benzii de rulare. Vizibilitatea ambelor trepte ale indicatorilor confirma faptul ca pneul asigura performanta optima, atat pe sosea umeda, cat si pe carosabil uscat.

Pe masura ce anvelopa se uzeaza, indicatorul WET dispare, fapt ce semnalizeaza ca adancimea profilului a ajuns la 3mm, iar performanta anvelopei pe sosea umeda nu va mai fi la cel mai ridicat nivel. Dupa ce si indicatorul DRY va disparea, adancimea profilului ajunge la 1,6 mm, punct care inseamna adancimea minima legala, iar inlocuirea anvelopei devine obligatorie.

Simbolul grafic de calitate indica faptul ca anvelopele Platin beneficiaza de o tehnologie de fabricate inovativa, de ultima generatie, garantand in acelasi timp un raport pret/performanta excelent.

Vezi oferta completa de anvelope Platin pe www.e-pneu.ro

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *