Sailun primeste certificare TUV SUD

Sailun Ice Blazer Alpine sunt primele anvelope de iarna produse in China care au trecut testele de comparatie relevante realizate de catre grupul de experti TUV SUD. In urma testarii, aceste anvelope de iarna Sailun Ice Blazer Alpine au primit un certificat care confirma gradul ridicat de siguranta pe care il ofera anvelopele si fiabilitatea lor in conditii de iarna.

Produsele Sailun de iarna le gasiti la link-ul de mai jos:

https://www.e-pneu.ro/anvelope-auto/sezon-iarna/producator-sailun/sort-by-ordine/show-100

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *