Schimbarile climatice si alegerea anvelopelor potrivite

Chiar daca România are o climă temperat continentală de tranziție, specifică pentru Europa centrală, cu patru anotimpuri distincte, primăvară, vară, toamnă și iarnă , vedem in ultimi ani schimbari majore in sincronizarea lor si asistam la iernii tot mai scurte cu nuante de puseu climatic.

In conditiile actuale in care iarna nu dureaza mai mult de 2-3 saptamani se pune problema daca se mai justifica investitia in anvelope de iarna dedicate sau anvelopele all-season de buna calitate reprezinta solutia optima pentru noua clima din tara noastra.

Pentru a vedea diferentele pe zapada intre anvelopele de vara , cele all-season si cele de iarna vizioneaza clipul video de mai jos , iar dupa vom trage concluzia impreuna si va vom oferi si recomandari de achizitie.

Asadar in cazul in care parcurgeti un numar redus spre mediu de kilometri anual (12 -15.000 km/an) solutia pentru dumneavostra sunt anvelopele all-season de buna calitate . Vedeti un video cu cele mai bune 10 variante din anul 2022 mai jos.

In schimb daca parcurgeti un numar de kilometri mai mare( peste 15.000 km pe an) sau calatoriti in alte tari in concediu sau interes de serviciu ,atunci aveti nevoie de anvelope de iarna dedicate.

Daca doriti sa aflati cerintele legale pentru fiecare tara in parte din Europa vizavi de folosirea anvelopelor de iarna puteti accesa link- ul urmator https://blog.e-pneu.ro/iarna-in-europa/

Totodata pentru a vedea un top al anvelopelor de iarna accesati articolul de mai jos:

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *