Top Auto-Bild anvelope de vara 2022

Top 7 anvelope de vara 2021

În principalul test de anvelope de vară AUTO BILD 2021, au fost testate 53 de anvelope de vară de dimensiunea 205/55 R 16 .

Aceasta este cea mai vândută dimensiune a anvelopelor în Europa – se potrivește celor mai multe vehicule compacte precum VW Golf, Seat Leon, Audi A3 / A4, Skoda Octavia,Renault Megane, Peugeot 308, BMW Seria 1/Seria 3, Opel Astra .

Masina de test in cadrul testului Auto Bild 2021 anvelope de vara

Verificarea siguranței de la începutul testului separă rapid grâul de neghina. Distanțele de frânare pe drumurile uscate și umede sunt măsurate printr-o procedură complexă cu sute de măsurători și schimbări de anvelope. Doar cele 20 de anvelope de vară cu cele mai scurte distanțe totale de frânare fac saltul în finală.

Câștigător al testului de anvelope de vară 2021: Kumho Ecsta HS51

Anvelopa de vară Hankook Ventus Prime 3 a obținut cel mai bun rezultat la testul de frânare ud/uscat, dar a rămas în urmă în secțiunea privind pretul. Producător coreean de anvelope Hankook se află chiar în față după testele de frână și își poate extinde și mai mult avantajul în testele de dinamică de conducere pe traseele de manipulare pe drumuri uscate și umede și prin testul de acvaplanare. Doar producătorul premium Pirelli și alt producătorul coreean de anvelope si anume Kumho pot ține pasul.

Dar o performanță puternică la testele de conducere sportiva nu este totul. La urma urmei, traficul de zi cu zi este și despre kilometraj, consum de combustibil și, bineînțeles, pretul de achiziție. Și astfel, în cele din urmă, capitolul costurilor decide între victorie și înfrângere. Pentru că anvelopele de vară de la Hankook și Pirelli, care fuseseră în frunte până atunci, eșuează cu un kilometraj mediocru.

Anvelopa Kumho, pe de altă parte, își asigura poziția de lider în ciuda rezistenței crescute la rulare și merită să fie câștigătorul testului în această comparație. Rezultatul testului dintr-o privire: Tabelul următor prezintă calificările și evaluările celor 20 de anvelope de vară care au ajuns la finală.

tabel cu Rezultate test anvelope de vara Auto -Bild 2021. Hankook, Pirelli, Kumho , Continental, Michelin , Nokian, Bridgestone, Falken, Dunlop, Maxxis
Top anvelope vara 2021- rezultate test franare

Nerecomandate

Mai jos se regaseste tabelul cu anvelopele nerecomandate din cauza rezultatelor foarte slabe la testele de franare pe ud si uscat. Sunt produse de buget care chiar daca sunt ieftine nu prezinta siguranta si nu ar trebui cumparate.

tabel cu Rezultate test anvelope de vara auto-bild la capitolul nerecomandate
Nerecomandate test anvelope vara 2021

Despre autor

E-Pneu

Echipa specialistilor in anvelope de la E-Pneu va poate oferi orice anvelopa din lume (puneti-ne la incercare). Lucram in domeniul anvelopelor de mai mult de 15 ani si in acest timp ne-am dat silinta sa invatam cat mai mult. Ne suspectam a fi printre cei mai buni (tehnic vorbind) la capitolul anvelope pentru turisme,4x4 si camioane. Livram repede(24-48h) si suntem prietenosi in cazul returului sau anularii comenzii. Chiar daca suntem sibieni nu suntem inceti deloc, da deloc.

Nu E-Pneu a inventat roata dar stie totul despre ea.
Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope.
Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.

E-Pneu e deschis NON-STOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *